Praktisch


Werkwijze

Na aanmelding via het contactformulier hebben we telefonisch of via mail contact, eventueel overleg en maken we een afspraak. In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en komen we tot een gezamenlijke probleemstelling en behandeldoelen. We spreken het aantal gesprekken af (meestal 4-10) en de manier hoe die doelen te verwezenlijken. In een wat langer traject zullen we elk vijfde gesprek evalueren.

Betaling

Betaling kan contant of via een bankoverschrijving. Een gespecificeerde rekening wordt verstrekt middels mail. De btw bedraagt 21%, in sommige gevallen 6%.

Afzegging

Een afspraak dient 24 uur van tevoren worden afgezegd. Binnen die termijn worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

XXX_1736_web

Praktijk

De praktijk bevindt zich in in het hart van Rotterdam in het woonhuis van Marc Godschalk. Het pand uit 1889 is te bereiken via trappen. In geval dat een bezwaar is (minder valide of liever niet in een privé-huis) is het mogelijk een praktijkruimte te huren (kosten: 10 euro per uur exclusief belasting) of bij u thuis af te spreken (extra kosten: 25 euro). Parkeren is gratis.

Contact

Marc Godschalk is per mail goed bereikbaar en zal zich inspannen nog dezelfde dag antwoord te geven. Telefonisch is hij in verband met zijn werkzaamheden zeer beperkt bereikbaar. Ga naar de contactpagina.

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandagochtend, dinsdag- en woensdagavond. Dat maakt het makkelijk de behandeling of coaching te combineren met werk of opleiding. In uitzonderlijke situaties is het mogelijk in het weekend af te spreken (extra kosten: 25 euro).

Declaraties

Bij declaratie kunnen om de volgende gegevens worden gevraagd:
Lidmaatschap NVRG: 12217
AGB-code:
BIG-registratie: 89038793330